+31 (0)10 4734535

Professionele vuurwerkshow

Zoekt u een professionele vuurwerkshow met professioneel vuurwerk voor het openen van uw pand? Wilt u een feestelijke gelegenheid als bruiloft, jubileum of personeelsfeest nog spectaculairder maken of organiseert u een festival dat nog lang moet worden herinnerd?

Bij Brandersstad Vuurwerk Schiedam bent u aan het juiste adres voor vuurwerk en special effects. Wij verzorgen spectaculaire professionele vuurwerkshows die van elk evenement een waar spektakel maken. Met ons schitterende vuurwerk van verschillende leveranciers zorgen wij voor een onvergetelijke en professionele vuurwerkshow. Onze shows worden opgebouwd op 3, 4 of 5 verschillende posities zodat er een breed front in de lucht ontstaat. De meeste professionele vuurwerkshows duren tussen de 6 en 10 minuten en worden met computers afgestoken zodat alles mooi in elkaar overloopt. Wij verzorgen ook de benodigde vergunningen van de provincie voor u zodat u geen zorgen heeft.

Uiteraard kan niet op elke locatie een professionele vuurwerkshow op een verantwoorde manier afgestoken worden. Wij bekijken uw locatie van tevoren en adviseren u wat wel en niet kan met het oog op de veiligheid en de vergunning. Vaak zorgt een combinatie van lucht en grondvuurwerk voor een professionele show.

Bij ons kunt u terecht voor zowel outdoor vuurwerkshows als special effects voor binnen. Indien gewenst verzorgen wij ook een bijpassende  lasershow .

Bij Brandersstad Vuurwerk Schiedam heeft u gegarandeerd een originele en professionele vuurwerkshow die op maat in elkaar wordt gezet door ons creatieve team. Natuurlijk kunt u ook voor andere special effects als vlammen of confetti bij ons terecht.


Beleef een onvergetelijke avond!
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN