+31 (0)10 4734535

Vuurwerkshow op uw bruiloft

Wilt u een originele en betaalbare vuurwerkshow op uw bruiloft?

Bij Brandersstad Vuurwerk Schiedam bent u aan het juiste adres voor een mooie vuurwerkshow op uw bruiloft. Vanaf de plek waar het vuurwerk gepland staat hebben wij rondom ongeveer 40 meter vrije ruimte nodig om alles veilig en volgens de regels op te kunnen stellen. In deze ruimte van 80 x 80 meter mogen ook geen auto’s, dieren of kwetsbare objecten staan zoal bijvoorbeeld een huis met rieten dak.

Wij verzorgen spectaculaire professionele vuurwerkshows die van elke bruiloft een waar spektakel maken. De gasten zullen er nog lang over napraten. Onze shows worden opgebouwd op 3, 4 of 5 verschillende posities zodat er een breed front in de lucht ontstaat. De meeste professionele vuurwerkshows duren tussen de 6 en 10 minuten en worden met speciale computers afgestoken zodat alles mooi in elkaar overloopt. De één kiest ervoor om de vuurwerkshow halverwege het feest te houden en de ander kiest juist voor de afsluiting van de avond met vuurwerk. Wij verzorgen ook de benodigde vergunningen van de provincie voor u zodat u geen zorgen heeft.

Uiteraard kan niet op elke locatie een professionele vuurwerkshow op een verantwoorde manier afgestoken worden. Wij bekijken uw locatie van tevoren en adviseren u wat wel en niet kan met het oog op de veiligheid en de vergunning. Is deze 80 x 80 meter niet haalbaar dan kunnen wij ook grondvuurwerk inzetten. Dit zijn bijvoorbeeld fonteinen, Bengaalse fakkels en een hart met initialen van het bruidspaar.

Bij ons kunt u terecht voor zowel outdoor vuurwerkshows als special effects voor binnen.

Bij Brandersstad Vuurwerk Schiedam heeft u gegarandeerd een originele en professionele vuurwerkshow die op maat in elkaar wordt gezet door ons creatieve team.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.


"Bij ons kunt u terecht voor zowel outdoor vuurwerkshows als special effects voor binnen."
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN