+31 (0)10 4734535

Professionele vuurwerkshow

Wilt u uw evenement onvergetelijk maken voor de gasten? Kies er dan voor om professioneel vuurwerk te bestellen. Dit maakt uw feest pas echt af en zo weet u ook zeker dat het evenement blijft hangen bij de gasten. Voor grote festivals en publieksevenementen maakt Brandersstad Vuurwerk Schiedam gebruik van professioneel vuurwerk wat in verschillende landen wordt geproduceerd. Het kan zowel buiten als binnen ingezet worden.

 

Vuurwerk Schiedam

Brandersstad staat voor jeneverstad, wat oorspronkelijk verwijst naar Schiedam. Ons bedrijf is dan ook gevestigd in Schiedam. Wilt u meer weten over professioneel vuurwerk in Schiedam? Of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van onze special effects? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Brandersstad Vuurwerk Schiedam maakt sinds 1998 van elk evenement weer een spetterend spektakel. Dit doen we niet alleen met kwalitatief goed vuurwerk, maar vooral ook met ons enthousiaste team. Onze medewerkers zijn allemaal opgeleid en hebben de juiste vakkennis om veilig en verantwoord, zowel binnen als buiten, te werk te gaan wanneer u ons vuurwerk besteld. Want veiligheid staat bij ons voorop.

 

Professioneel vuurwerk huren

Brandersstad vuurwerk Schiedam helpt u om uw evenement tot een groot succes te maken. Bij ons kunt u veel diverse soorten vuurwerk bestellen. Zo kunt u ons inhuren voor uw bruiloft, jubileum en nog vele andere feesten. Naast de kleinere feesten zijn wij ook in te huren voor grotere evenementen zoals concerten en theatershows. Wij hebben voor elk soort evenement wel wat passends. Kies bij een concert bijvoorbeeld voor de gasvlammen en een fantastische lasershow met vuurwerkeffecten. Bij een bruiloft zou u kunnen kiezen voor fonteinen, Bengaalse fakkels en een hart met initialen van het bruidspaar.

 

Soorten vuurwerk

Wij bieden verschillende soorten professioneel vuurwerk aan voor allerlei gelegenheden zoals feestelijke openingen, bruiloften, optredens, onthullingen, spectaculaire presentaties, en de eerste paal slaan. Daarvoor hebben we natuurlijk voor ieder wat wils en bieden wij vele special effects aan. Een van onze vele special effects is het knalkanon. Een knalkanon van Brandersstad Vuurwerk is zowel binnen als buiten te gebruiken en produceert harde knallen die wel kunnen oplopen tot 120 decibel. Erg leuk voor bijvoorbeeld het aankondigen van een nieuwe artiest of DJ gedurende een festival of concert.

 

Waarom een vuurwerkshow?

Een vuurwerkshow bestellen is DE manier om uw gasten een onvergetelijke feestelijke gelegenheid te bezorgen. Geef elk evenement een speciaal tintje met de prachtige vuurwerkshows van Brandersstad. Zo beschikken wij over een hoop verschillende vuurwerksoorten om de meest spectaculaire show van uw leven neer te zetten. Namelijk cakes, single shots, mortieren en PSE. Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u geïnteresseerd bent in een spectaculaire vuurwerkshow.

 

Veiligheid

Om de perfecte vuurwerkshow voor buiten neer te zetten, inspecteren we voorafgaand aan het evenement de locatie om te zien wat er qua veiligheid en regelgeving mogelijk is. Hier passen wij dan het kaliber professioneel vuurwerk en de bijbehorende special effects op aan zodat u en de bezoekers genieten van een onvergetelijk en uniek evenement!

Contact

Voor meer informatie over onze vuurwerkshows en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Ga terug


Maak uw avond onvergetelijk!
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN