+31 (0)10 4734535

Optreden artiest / DJ

Tijdens de optredens van DJ’s, bands of artiesten kan het team van Brandersstad Vuurwerk voor het nodige spektakel op het podium zorgen met behulp van speciale effecten. Bij onze podiumeffecten kunt u bijvoorbeeld denken aan gasvlammen, diverse knallen of een confettikanon. Daarnaast hebben we ook nog de zogenaamde pyro-effecten, zoals fonteinen, jets, etc.

Special effects optreden

Lijkt het u een leuk idee om gebruik te maken van onze special effects tijdens een optreden van een artiest of een dj? Dat kan uiteraard, wij bieden verschillende soorten special effects zoals balonnen versiering, een confetti kanon en een co2 jet.

Contact

Als u ons graag wilt inschakelen voor een andere feestelijke opening of meer informatie wilt verkrijgen over onze vuurwerkshows of andere special effects, kan dat uiteraard door middel van het contactformulier. 

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Contact

Voor meer informatie over onze vuurwerkshows tijdens een optreden, andere vuurwerkshows en special effects en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Ga terug


“Ons vuurwerk geeft uw evenement een speciaal tintje.”
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN