+31 (0)10 4734535

Vuurwerk kanon huren

Bij Brandersstad Vuurwerk Schiedam is het verhuren wij diverse soorten vuurwerk kanonnen. Een vuurwerk kanon is goed bruikbaar bij elke feestelijke gelegenheid en zorgt voor een onvergetelijke dag. Een vuurwerk kanon brengt is de kers op taart om een feest of gelegenheid echt af te maken. Ons assortiment aan vuurwerk kanonnen reikt van knal kanonnen tot streamer -en slinger kanonnen.

 

Een vuurwerkshown bij Brandersstad

Een vuurwerkshow is DE manier om uw gasten een onvergetelijke feestelijke gelegenheid te bezorgen. Geef elk evenement een speciaal tintje met de prachtige vuurwerkshows van Brandersstad. Daarnaast beschikken wij over een hoop verschillende special effects die te gebruiken zijn bij veel verschillende evenementen. Neem bijvoorbeeld onze streamer kanonnen, ballonnen wanden, CO2 jets, lasershows, confettikanonnen, gasvlammen, en knal kanonnen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u geïnteresseerd bent in een spectaculaire vuurwerkshow.

 

Special effects

Bij Brandersstad Vuurwerk Schiedam zijn er een heleboel special effects verkrijgbaar. Een vuurwerk kanon is gegarandeerd een succes bij het publiek. Het is zowel een leuk extraatje als een toffe manier om iets aan te kondigen. Zo zou je met een knalkanon een nieuwe artiest die op het podium komt kunnen aankondigen. Daarnaast kunt u ook de aandacht van het publiek of de gasten trekken. Daarnaast zijn erbij Brandersstad Vuurwerk Schiedam ook confetti en streamer kanonnen te huren.

 

Knalkanon

Bij Brandersstad Vuurwerk schiedam is het mogelijk om een knalkanon te huren. Een knalkanon is een van de vele special effects die wij verhuren en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze produceert harde knallen die kunnen oplopen tot wel 120 decibel. Dit kan erg handig worden gebruikt voor bijvoorbeeld het aankondigen van een nieuwe DJ of artiest tijdens een festival of concert.

 

Streamer -slingerkanon huren

Met ons streamerkanon maakt u uw feest pas echt tot een feest! Een streamerkanon brengt u de mogelijkheid om gekleurde, feestelijke en brandveilige streamers af te schieten tot aan een bepaalde hoogte die vervolgens zullen neerdwarrelen over een grote oppervlakte. Als u een streamerkanon bij ons huurt kunnen wij u garanderen dat dit een schitterend special effect zal zijn. Dit zal zorgen voor een onvergetelijke bruiloft, verjaardag, opening, jubileum en ga maar door.

 

Confettikanon huren

Het maakt niet uit of u een slingerkanon of een knalkanon wilt huren. Er is geen ontkennen aan dat een confettikanon ieder feestje compleet maakt. Dit is de perfecte manier om uw gasten een leuk extraatje te gunnen tijdens een feestelijke gelegenheid. Met dit kanon zullen gekleurde snippers tot wel 20 meter de lucht in vliegen. Het fijne aan confetti is dat het niet brandbaar en biologisch afbreekbaar is. Confetti geeft daarnaast ook niet af.

Contact

Voor meer informatie over onze vuurwerk kanonnen en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Ga terug


Zeer praktisch en spectaculair
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN