+31 (0)10 4734535

Veiligheid

Veilige vuurwerkshow

Bij Brandersstad Vuurwerk Schiedam weten wij sinds 1998 van elk evenement weer een schitterend spektakel te maken. Naast het feit dat wij werken met veilig vuurwerk dat kwalitatief zeer goed is pakken wij het ook op een professionele manier aan door alleen met verantwoord vuurwerk te werken. Wij werken daarnaast met een erg enthousiast team waarvan iedereen goed is opgeleid. Al onze medewerkers hebben dus de juiste productkennis om zowel binnen als buiten, veilig en verantwoord met vuurwerk om te kunnen gaan en een spectaculaire, veilige vuurwerkshow te leveren. Want veiligheid staat bij ons uiteraard voorop. Lees er hieronder meer over.

 

Opgeleide medewerkers

Al onze medewerkers zijn goed opgeleid om veilig met verantwoord vuurwerk om te gaan en u een veilige vuurwerkshow te leveren. Bij Brandersstad Vuurwerk Schiedam maken wij gebruik van veilig vuurwerk. Dit vuurwerk is harder dan het gebruikelijke vuurwerk dat wordt afgestoken door de consument. Om deze reden zijn alleen gecertificeerde deskundigen gekwalificeerd om dit professionele vuurwerk veilig af te steken. Al onze medewerkers beschikken over een persoonscertificaat wat is verkregen door onder andere een examen af te ronden met een positief resultaat dat is erkend door het examenbureau.

 

Verantwoord vuurwerk

Naast het verantwoord en veilig afsteken van vuurwerk vinden wij duurzaamheid ook een erg belangrijk punt. Wij gaan zo ecologisch mogelijk te werk. Zo gebruiken wij in veel van onze vuurwerk kanonnen natuurvriendelijke stoffen. Neem bijvoorbeeld ons confetti kanon, deze bevat confetti snippers die niet brandbaar zijn en daarnaast ook nog eens biologisch afbreekbaar zijn. Hetzelfde geldt voor gelijkmatige vuurwerk kanonnen zoals bijvoorbeeld ons streamer kanon. Wij begrijpen dat veilig vuurwerk natuurlijk niet altijd even ecologisch kan zijn, maar bij Brandersstad Vuurwerk Schiedam maken wij het zo natuurvriendelijk mogelijk.

 

Vergunningen

Wij vragen de juiste vergunning aan bij de omgevingsdienst in uw regio. In de meeste gevallen zal dit uiterlijk 14 dagen voor het evenement ingediend moeten zijn. Hierbij moeten wij ook een juiste tekening op schaal leveren. Op deze tekening moeten wij precies aangeven waar het vuurwerk wordt afgestoken en waar de gasten komen te staan. Een grotere show waarbij wij ook mortieren zullen inzetten moeten we maar liefst 14 weken van tevoren aanvragen.

 

Waarom een vuurwerkshow?

Een vuurwerkshow is de perfecte manier om uw gasten een onvergetelijke show te bezorgen. Geef elk evenement een speciaal tintje met de prachtige vuurwerkshows van Brandersstad. Zo beschikken wij over een hoop verschillende soorten vuurwerk om de meest spectaculaire show van uw leven neer te zetten. Namelijk PSE, mortieren, cakes en single shots. Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u geïnteresseerd bent in een spectaculaire vuurwerkshow.

 

Veelgestelde vragen

Welke veiligheidsmaatregelen worden door jullie genomen?

Wij zullen het gebied afzetten met hekken en/of lint. Alle benodigde blusmiddelen zullen ook aanwezig zijn. Daarnaast zullen er ten alle tijden ook professionals ter plaatse zijn. Bij Brandersstad staat veiligheid voorop, wij streven ernaar om het meest de meest veilige vuurwerkshows te leveren. Mocht u nogsteeds vragen hebben over de veiligheid van onze vuurwerkshows, neem dan vooral contact met ons op. 

Waar moet de locatie aan voldoen?

Er moet voldoende ruimte zijn om het publiek en kwetsbare objecten veilig te stellen. Over het algemeen een stuk grond van 80 x 120 mtr. Brandersstad is een erg flexibel bedrijf, wij staan altijd open voor overleg met de klant om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Er zijn echter ook regels waar wij ons ten alle tijden aan moeten houden in verband met de veiligheid. We kunnen in ieder geval altijd tot een compromis komen.

Wat voor vuurwerk wordt er voornamelijk door jullie gebruikt?

Dit is zeer afhankelijk de grootte van de show en het budget. Er zal voornamelijk gebruik worden gemaakt van cakes, mortieren, single shots en PSE. Wij hebben natuurlijk nog meer vuurwerk binnen ons assortiment. Wij bieden professioneel verantwoord vuurwerk voor allerlei gelegenheden aan, van een feestelijke opening tot aan vuurwerk op bruiloften. Neem gerust contact met ons op om alle specifieke details te bespreken.

 

Contact

Voor meer informatie over onze vuurwerkshows en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Ga terug


Veiligheid staat bij Brandersstad altijd op nummer 1
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN