+31 (0)10 4734535

Veiligheid

Veilige vuurwerkshow

Bij Brandersstad Vuurwerk Schiedam weten wij sinds 1998 van elk evenement weer een schitterend spektakel te maken. Naast dat ons vuurwerk kwalitatief zeer goed is pakken wij het ook verantwoord aan en gebruiken wij enkel veilig vuurwerk. Wij werken daarnaast met een erg enthousiast team waarvan iedereen goed is opgeleid. Al onze medewerkers hebben dus de juiste productkennis om zowel binnen als buiten, veilig en verantwoord met vuurwerk om te kunnen gaan en een spectaculaire, veilige vuurwerkshow te leveren. Want veiligheid staat bij ons uiteraard voorop. Lees er hieronder meer over.

Opgeleide medewerkers

Al onze medewerkers zijn goed opgeleid om verantwoord met vuurwerk om te gaan en u een veilige vuurwerkshow te leveren. Bij Brandersstad Vuurwerk Schiedam maken wij gebruik van professioneel vuurwerk. Dit vuurwerk is harder dan het gebruikelijke vuurwerk dat wordt afgestoken door de consument. Om deze reden zijn alleen gecertificeerde deskundigen gekwalificeerd om dit professionele vuurwerk af te steken. Al onze medewerkers beschikken over een persoonscertificaat wat is verkregen door onder andere een examen af te ronden met een positief resultaat dat is erkend door het examenbureau.

Duurzaamheid

Naast het verantwoord en veilig afsteken van vuurwerk vinden wij duurzaamheid ook een erg belangrijk punt. Wij gaan zo ecologisch mogelijk te werk. Zo gebruiken wij in veel van onze vuurwerk kanonnen natuurvriendelijke stoffen. Neem bijvoorbeeld ons confetti kanon, deze bevat confetti snippers die niet brandbaar zijn en daarnaast ook nog eens biologisch afbreekbaar. Hetzelfde geld voor gelijkmatige vuurwerk kanonnen zoals bijvoorbeeld ons streamer kanon. Wij begrijpen dat vuurwerk natuurlijk niet altijd even ecologisch kan zijn maar bij Brandersstad Vuurwerk Schiedam maken wij het zo natuurvriendelijk mogelijk.

Vergunningen

Als Brandersstad Vuurwerk Schiedam gaan uiteraard wij uiteraard verantwoord om met het vuurwerk wat wij afsteken. Wij vragen daarnaast ook de juiste vergunning aan bij de omgevingsdienst  in uw regio. In de meeste gevallen zal dit uiterlijk 14 dagen voor het evenement ingediend moeten zijn. Hierbij moeten wij ook een juiste tekening op schaal leveren. Op deze tekening moeten wij precies aangeven waar het vuurwerk wordt afgestoken en waar de gasten komen te staan. Een grotere show waarbij wij ook mortieren zullen inzetten moeten we maar liefst 14 weken van tevoren aanvragen.

Contact

Voor meer informatie over onze vuurwerkshows en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.


© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: essns