+31 (0)10 4734535

Special effects

Wilt u graag special effects huren voor op uw evenement of feest? Brandersstad regelt niet alleen een spectaculaire vuurwerkshow maar zorgt ook voor special effects. De meeste van deze effects zijn zowel voor binnen- als voor buitengebruik, zoals onze knal kanonnen of een ballonnenwand. Onze (vuurwerk)effecten en special effects zijn ideaal voor speciale evenementen zoals de opening van uw bedrijf of het slaan van de eerste paalU kunt bij ons ook kiezen voor vuurwerk tijdens optredens.

 

Streamer kanon

Door middel van een streamer kanon maakt u uw optreden/feest super feestelijk. Met onze streamer kanonnen schieten we feestelijke slinger van drie tot dertig meter hoog de lucht in. Dit kan hele leuke opening zijn van uw optreden/feest.

 

Ballonnenwand

Bij Branderstad kunt u een ballonnenwand huren voor elke gelegenheid. Dit kan zijn voor  een opening, evenement of een (bedrijfs)feest. Een ballonnenwand geeft niet alleen een feestelijke uitstraling, maar zorgt ook voor veel attentiewaarde bij klanten. Een ballonnenwand is een echte “eye-catcher.” De ballonnen wanden die wij creëren hangen af van uw wensen. Wilt u ballonnen in een logo of in specifieke vorm hebben? Wij regelen het. Een ballonnenwand vormt een mooi en feestelijk decor voor een feestelijke opening, de onthulling van een nieuw product of voor een bouwbord. Maar daar blijft het niet bij.. Want na een druk op de knop, gaan door middel van fonteinen die onder deze wand geplaatst zitten branden. Waardoor de ruim 700 ballonnen in luttele seconden kapot knallen.

 

CO2 Jet

De CO2 Jet van Brandersstad Vuurwerk Schiedam blaast een verkoelende rookpluim tot wel 6 meter hoog. Dit gaat gepaard met een hard sissend geluid. De CO2 flessen kunnen worden gekoppeld zodat u deze CO2 Jet meerdere keren op de avond in kunt zetten.

 

Lasershow met vuurwerk effecten

Wij kunnen u en uw gasten een spectaculaire show laten beleven door middel van een lasershow met vuurwerk effecten. Bij Brandersstad heeft u gegarandeerd een originele laserwerk show. Indien gewenst verzorgen wij ook bijpassende muziek. Bent u benieuwd wat u kunt verwachten tijdens onze laser vuurwerkshow? Bekijk dan onze lasershow met vuurwerk effecten pagina. 

 

Confettikanon

Een confettikanon maakt ieder feestje compleet. Of het nu om een bruiloft of een feestelijke opening van een pand gaat, u verrast uw gasten altijd met dit leuke extraatje. En bij Brandersstad Vuurwerk kunt u zo een confettikanon huren. Met dit confetti kanon vliegen de gekleurde snippers tot wel 20 meter de lucht in. Het voordeel van deze confetti is dat het biologisch afbreekbaar en niet brandbaar is. De confetti geeft ook niet af. Informeer naar de verschillende opties.

 

Gasvlammen

Steekvlammen van 1 tot 12 meter hoog, geschikt voor allerlei feesten en evenementen, Brandersstad Vuurwerk regelt het!

 

Knalkanon

Één van onze vele special effects is het knalkanon. Een knalkanon van Brandersstad Vuurwerk is zowel binnen als buiten te gebruiken en produceert harde knallen die wel kunnen oplopen tot 120 decibel. Erg leuk voor bijvoorbeeld het aankondigen van een nieuwe artiest of DJ gedurende een festival of concert.

 

Vuurwerk tijdens optreden

Een vuurwerkshow is DE manier om uw gasten een onvergetelijk feest te bezorgen. Geef elk feest een exclusief tintje met de prachtige vuurwerkshows van Brandersstad. Zo beschikken wij over een hoop verschillende soorten vuurwerk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u geïnteresseerd bent in een spectaculaire vuurwerkshow.

Contact

Wilt u special effects huren, maar wilt u hier eerst meer informatie over? Dan kunt u contact met ons opnemen en vragen naar de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Terug naar home


Maak uw feestelijke gelegenheid onvergetelijk!
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN