+31 (0)10 4734535

Onthullingen

Wilt u ervoor zorgen dat een evenement op een spectaculaire manier wordt geopend? Brandersstad Vuurwerk Schiedam heeft een breed scala aan opties op het gebied van het huren van feestelijke onthullingen. Wij zullen u de meest feestelijke onthulling verzorgen die u zich kunt voorstellen of dit nou voor de opening van een nieuw winkelpand of een gebouw is, niks is voor ons te gek! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het realiseren van originele, feestelijke onthullingen.

 

Onthullingseffecten huren

Wilt u onthullingseffecten huren? Dat kan uiteraard bij ons, bij een onthulling wordt er gebruik gemaakt van een valdoek dat zwart van kleur is, maar het is natuurlijk ook mogelijk om hier een eigen print op te laten drukken. Dit doek valt met één druk op de knop naar beneden en kan worden ingehangen in bijvoorbeeld een truss constructie of dakrand. Een valdoek is echter niet het enige onthullingseffect wat er te huren valt bij Brandersstad Vuurwerk Schiedam. Het is daarnaast ook mogelijk om een ballonnenwand in te zetten om voor een feestelijke onthulling te zorgen. Daarnaast beschikken wij ook over diverse extra special effects om uw onthulling nog uitbundiger te maken. Denk hierbij aan fonteinen, streamersknallen en confetti. Al deze effecten zijn ideaal voor een feestelijke opening

 

Ballonnenwand

Zoals al eerder vermeld, is een ballonnenwand een van onze onthullingseffecten die te gebruiken zal tijdens het huren van een feestelijke onthulling. Dit is een wand die we opbouwen met ruim 800 ballonnen in een frame dat we vervolgens voor de entree zullen plaatsen. Onder deze wand zullen vuurwerk fonteinen worden geplaatst. Als er na de speech of tijdens het moment van de onthulling vervolgens op de rode knop wordt gedrukt, zal dit ervoor zorgen dat de fonteinen gaan branden, de vonken van de fonteinen zorgen ervoor dat de ballonnen snel zullen knallen en hierdoor de entree onthullen. Het is natuurlijk ook mogelijk om op deze manier een bord met een tekst of logo erop te onthullen.

Om voor u de beste feestelijke onthulling te verzorgen is natuurlijk geen enkele ballonnenwand hetzelfde. Ze kunnen in verschillende maten worden gebouwd en daarnaast ook worden uitgebreid met verschillende effecten. Bijvoorbeeld met knallen en rook, CO2 jets, streamer kanonnen of confetti. U kunt ook zelf de kleuren van de ballonnen bepalen en u zou zelfs uw naam of logo in de wand kunnen verwerken. Hieronder ziet u een voorbeeld, bent u geïnteresserd en wilt u graag een feestelijke onthulling huren of meer te weten komen naar onze andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het formulier.

 

Vuurwerkshow

Uiteraard is een van de beste onthullingseffecten die u kan hebben een spectaculaire vuurwerkshow. Een vuurwerkshow is DE manier om uw gasten een onvergetelijke onthulling te bezorgen. Geef elke onthulling een speciaal tintje met de prachtige vuurwerkshows van Brandersstad. Zo beschikken wij over een hoop verschillende soorten vuurwerk om de meest prachtige show van uw leven neer te zetten. Zo beschikken wij over mortieren, single shots, PSE en cakes. Bent u geïnteresseerd in een vuurwerkshow voor een feestelijke opening, een bruiloft of een andere spectaculaire presentatie? Neem dan zeker contact met ons op!

Contact

Wilt u meer informatie over onze vuurwerkshows bij een feestelijke onthulling en de special effects die wij gebruiken? Voor persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Ga terug
“Ons vuurwerk geeft uw evenement een speciaal tintje.”
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN