+31 (0)10 4734535

Onthullingen

Opent u een nieuwe winkel, of wilt u ervoor zorgen dat een evenement op een spectaculaire manier geopend wordt? Brandersstad Vuurwerk Schiedam heeft een breed scala aan opties te bieden op het gebied van het huren van feestelijke onthullingen. Wij zullen u de meest feestelijke onthulling verzorgen die u zich kunt voorstellen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bedenken van originele, ludieke feestelijke onthullingen.

Onthulling Effecten huren

Op het gebied van onthulling effecten wordt er bij een onthulling gebruik gemaakt van een valdoek dat zwart van kleur is maar het is uiteraard ook mogelijk om hier een eigen print op te laten drukken. Dit doek valt met één druk op de knop naar beneden en kan worden ingehangen in bijvoorbeeld een truss constructie of dakrand. Een valdoek is echter niet het enige onthulling effect wat er te huren valt bij Brandersstad Vuurwerk Schiedam. Het is daarnaast ook mogelijk om een ballonnenwand of een flashscherm in te zetten om voor een feestelijke onthulling te verzorgen. Daarnaast beschikken wij ook over diverse extra special effects om uw onthulling zo spectaculair mogelijk. Denk hierbij aan  fonteinen, streamersknallen en confetti.

Ballonnenwand

Zoals al eerder vermeld is een ballonnenwand een van onze onthulling effecten die te gebruiken zal tijdens het huren van een feestelijke onthulling. Dit is een wand die we opbouwen met ruim 800 ballonnen in een frame dat we vervolgens voor de entree zullen plaatsen. Onder deze wand zullen vuurwerk fonteinen worden geplaatst. Als er na de speech of tijdens het moment van de onthulling vervolgens op de rode knop wordt gedrukt, zal dit ervoor zorgen dat de fonteinen gaan branden, de vonken van de fonteinen zorgen ervoor dat de ballonnen snel zullen knallen en hierdoor de entree onthullen. Het is natuurlijk ook mogelijk om op deze manier een bord met een tekst of logo erop te onthullen.

Om u de beste feestelijke onthulling te verzorgen is natuurlijk geen enkele ballonnenwand hetzelfde. Ze kunnen in verschillende maten worden gebouwd en daarnaast ook worden uitgebreid met verschillende effecten. Bijvoorbeeld met knallen en rook, CO2 jets, streamer kanonnen of confetti. U kunt ook zelf de kleuren van de ballonnen bepalen en u zou zelfs uw naam of logo in de wand kunnen verwerken. Hieronder ziet u een voorbeeld, wilt u weten wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op via het formulier.

 

Contact

Voor meer informatie over onze vuurwerkshows en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

“Ons binnenvuurwerk geeft uw evenement een speciaal tintje.”
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN