+31 (0)10 4734535

CO2 Jet

Een CO2 jet is een rookmachine waar met hoge druk en snelheid lucht uit geblazen wordt, dit is een special effect die vaak gebruikt wordt bij concerten en optredens. Bij Brandersstad verzorgen wij de CO2 jet voor op allerlei verschillende evenementen. Bent u geïnteresseerd en wilt u vraag een CO2 jet huren voor een feest, dan zijn wij van Brandersstad er om u daarin te begeleiden. Ook voor meer informatie of eventuele vragen over de prijzen kunt u ons bellen of mailen.

CO2 rookpluimen huren

Een Co2 jet wordt vaak ingezet op een podium of vanuit een truss waar deze Co2 jet in opgehangen kan worden. Het activeren van een CO2 kanon kan met meerdere tegelijk en via een gezamenlijke schakeling, er ontstaan dan in een keer een grote rookpluim.

Luchtvochtigheid

Wilt u graag een CO2 kanon huren? Dan is het van belang dat de luchtvochtigheid in de ruimte waar u de kanon wilt plaatsen goed is. Hoe beter de luchtvochtigheid, hoe mooier en groter het effect. Ook is het belangrijk om de CO2 jet niet al te dicht bij de gasten te plaatsen, de CO2 kanonnen worden het vaakst dicht bij het podium geplaatst omdat deze toch meestal op enige afstand van het publiek ligt.

Geschikt voor evenementen

Steeds meer uitgaansgelegenheden maken gebruik van de CO2 jets vooral bij optredens. Het effect is zeer spectaculair en hierdoor zal het publiek keer op keer verrast worden. De CO2 kanonnen zijn gemakkelijk te installeren waardoor u de mogelijkheid heeft om ze in iedere ruimte te installeren. De CO2 Jet heeft kanon die makkelijk in elke richting te draaien is en dankzij het handige afvuursysteem kan iedereen er gebruik van maken. Deze special effects zijn te koppelen aan grote CO2 bussen, waardoor het effect optimaal is. Dat geeft u de vrijheid om langere tijd gebruik te maken van het apparaat en is het dus niet nodig om om de paar uur een nieuwe CO2 bus te plaatsen.

Andere special effects

De CO2 jets kunnen ook gecombineerd worden met andere special effects die wij bij Brandersstad aanbieden. Zo komt het bij concertzalen vaak voor dat er ook gebruik wordt gemaakt van confettikanonnen, lasershows en gasvlammen. Dit alles bij elkaar maakt een optreden tot een spectaculaire beleving.

Contact

Wilt u graag een co2 kanon huren of heeft u nog andere vragen over onze co2 jets? Neem dan gerust contact met ons op.  Voor meer informatie over onze vuurwerkshows en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.


© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN