+31 (0)10 4734535

Spectaculaire presentaties

Wilt u tijdens een belangrijke presentatie alles uit de kast halen voor uw publiek? Dan bent u bij Brandersstad aan het juiste adres! Hoe gaaf is het als u tijdens de presentatie gebruik kunt maken van een spectaculaire vuurwerkshow met veilig vuurwerk

special effects

Naast de vuurwerkshows die wij bieden, is het bij ons ook mogelijk om special effects te huren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ballonnen versiering zoals een ballonnenwand, een confettikanon of zelfs vuurwerk voor zowel binnen als buiten. Ook kunt u bij ons een valdoek of een co2 jet huren. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan gaan wij direct voor u aan de slag.

Contact

Wilt u meer informatie over onze vuurwerkshows bij spectaculaire presentaties of de special effects die wij gebruiken? Voor persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Ga terug

 


“Ons vuurwerk geeft uw evenement een speciaal tintje.”
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN