+31 (0)10 4734535

Openingshandeling

Een nieuwe winkel die opent, een evenement die van start gaat… Bent u op zoek naar een spectaculaire openingshandeling? Dan bent u bij Brandersstad Vuurwerk Schiedam aan het juiste adres. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het bedenken van een ludieke openingshandeling voor uw pand of ander evenement!

Ballonnenwand

Een van onze openingshandelingen is een ballonnenwand. Deze wand met ruim 800 ballonnen bouwen we in een frame dat we voor de entree plaatsen. Onder deze ballonnenwand plaatsen we vuurwerk fonteinen. Na de speech wordt de rode knop op de paal ingedrukt en gaan de fonteinen branden. Door de vonken die hier af komen knallen de ballonnen in luttele seconden weg en is de entree zichtbaar. Op die manier een bord onthullen, is ook zeker mogelijk. De ballonnenwand kan in verschillende maten worden gebouwd en worden uitgebreid met diverse effecten, zoals CO2 jets, confetti en streamer kanonnen, knallen en rook. U bepaalt zelf de kleuren van de ballonnenwand en het is zelfs mogelijk om een logo of naam in de wand te verwerken.

Valdoek

Naast de ballonnenwand, kunt u ook een valdoek huren bij allerlei feestelijke openingen. Dit eventueel bedrukte doek wordt in een truss gespannen en na een druk op de knop valt het doek naar beneden. Op deze trusspoort kunnen verschillende vuurwerk effecten worden geplaatst waardoor het geheel een spectaculair plaatje geeft.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor bij een openingshandeling? We vertellen u er graag meer over. Neem nu met ons op!

Contact

Wilt u meer informatie over onze vuurwerkshows bij een openingshandeling en de special effects die wij gebruiken? Voor persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Ga terug

 


“Ons vuurwerk geeft uw evenement een speciaal tintje.”
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN