+31 (0)10 4734535

Confettikanon

Geeft u een groot feest of een evenement en bent u nog op zoek naar een special effect wat het feest echt afmaakt? Dan is het confetti kanon van Brandersstad Vuurwerk Schiedam een ideale keuze voor u. Dit is mogelijk op allerlei soorten evenementen, zo wordt het gebruikt op festivals, in concertzalen, theaterzalen en zelfs op bruiloften! Het is mogelijk om het schieten van de confetti geheel naar eigen wens te laten verlopen, zo kunt u zelf de kleuren invullen. Als u geïnteresseerd bent in onze confetti kanonnen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Confetti kanon

Een confetti kanon maakt ieder feestje compleet. Of het nu om een bruiloft of een feestelijke opening van een pand gaat, u verrast uw gasten altijd met dit leuke extraatje. En bij Brandersstad Vuurwerk kunt u zo een confettikanon huren. Met het confettikanon vliegen de gekleurde snippers tot wel 20 meter de lucht in. Het voordeel van deze confetti is dat het biologisch afbreekbaar en niet brandbaar is. Ook geeft deze confetti gelukkig niet af.

 

Confetti kanon huren

Het maakt niet uit of u een slingerkanon of een knalkanon wilt huren. Er is geen ontkennen aan dat een confetti kanon ieder feestje compleet maakt. Dit is de perfecte manier om uw gasten versteld te laten staan. Wilt u graag een confettikanon huren, maar weet u hier nog niet zoveel vanaf. Of wilt u eerst weten hoeveel dit gaat kosten en of er bepaalde eisen aan de locatie zijn gesteld? Dan is het handig om eerst contact op te nemen met Brandersstad voor al uw vragen.

 

Brandersstad vuurwerk en evenementen

Naast onze confetti kanonnen bieden wij uiteraard ook andere special effects aan om uw evenement tot een groot succes te maken. Zo bieden wij special effects aan voor feestelijke openingen en bruiloften. Een vuurwerk opening met veilig vuurwerk is bij een feestelijke opening erg toepasselijk en dit maakt het natuurlijk al meteen spectaculair. Een special effect die ook veel gebruikt wordt is ballonnen versiering zoals een ballonnenwand. Bij evenementen zoals optredens en concerten wordt ook vaak gebruik gemaakt van een schitterende laser vuurwerkshow en combinatie met een co2 jet. Voor meer informatie over al onze special effects en vuurwerkshows kunt u een kijkje nemen op de verschillende pagina's waar elke dienst wordt toegelicht. Ook is het mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

 

Spectaculaire vuurwerkshow

Uiteraard kunt u naast het confettikanon ook voor een vuurwerkshow bij Brandersstad terecht. Wilt u uw gasten een onvergetelijke feestelijke gelegenheid te bezorgen? Geef elk evenement een speciaal tintje met de prachtige vuurwerkshows van Brandersstad. Zo beschikken wij over een hoop verschillende soorten vuurwerk om de meest indrukwekkende show van uw leven neer te zetten. Namelijk single shots, mortieren, cakes en PSE. Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u geïnteresseerd bent in een spectaculaire vuurwerkshow.

Contact

Voor meer informatie over onze confetti kanonnen en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Is een confettikanon niet helemaal waar u naar op zoek bent? 
Ga terug naar onze special effects!


Voor een feestelijke sfeer!
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN