+31 (0)10 4734535

Confettikanon

Geeft u een groot feest of een evenement en bent u nog op zoek naar een special effect wat het feest echt afmaakt? Dan is het confetti kanon van Brandersstad Vuurwerk Schiedam een ideale keuze voor u. Dit is mogelijk op allerlei soorten evenementen, zo wordt het gebruikt op festivals, in concertzalen, theaterzalen en zelfs op bruiloften! Het is mogelijk om het schieten van de confetti geheel naar eigen wens te laten verlopen, zo kunt u zelf de kleuren invullen. Als u geïnteresseerd bent in onze confetti kanonnen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Confetti kanon

Een confetti kanon maakt ieder feestje compleet. Of het nu om een bruiloft of een feestelijke opening van een pand gaat, u verrast uw gasten altijd met dit leuke extraatje. En bij Brandersstad Vuurwerk kunt u zo een confettikanon huren. Met het confetti kanon vliegen de gekleurde snippers tot wel 20 meter de lucht in. Het voordeel van deze confetti is dat het biologisch afbreekbaar en niet brandbaar is. Ook geeft deze confetti gelukkig niet af.

Confettikanon huren

Het maakt niet uit of u een slingerkanon of een knalkanon wilt huren. Er is geen ontkennen aan dat een confetti kanon  ieder feestje compleet maakt. Dit is de perfecte manier om uw gasten versteld te laten staan. Wilt u graag een confetti kanon huren, maar weet u hier nog niet zoveel vanaf. Of wilt u eerst weten hoeveel dit gaat kosten en of er bepaalde eisen aan de locatie zijn gesteld? Dan is het handig om eerst contact op te nemen met Brandersstad voor al uw vragen.

Brandersstad vuurwerk en evenementen

Naast onze confetti kanonnen bieden wij uiteraard ook andere special effects aan. Voor elk evenement hebben wij een passende show, zo hebben wij special effects voor: feestelijke openingen,  tijdens een optreden/DJ, als de eerste paal wordt geslagen,  van onthullingen,  spectaculaire presentaties, en van een openingshandeling. Voor al deze evenementen kunnen wij ook gebruik maken van de volgende special effects: streamer kanon , ballonnenwand , CO2 Jet , lasershow met vuurwerk effecten , gasvlammen en een knalkanon. Als u meer informatie wilt of eventuele vragen heeft over de verschillende vuurwerkshows en de andere special effects die wij aanbieden, kunt u ons bellen of mailen.

 

Contact

Voor meer informatie over onze confetti kanonnen en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.


© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN