+31 (0)10 4734535

Gasvlammen

We hebben het allemaal wel eens gezien bij een concert, theatershow, feest of misschien zelfs op een bruiloft. De populaire gasvlammen, dit ziet eruit als een zee van vuur, een waar spectakel. Meestal worden ze geplaatst bij een podium tijdens een concert of een ander groot optreden en het blaast grote vuren de lucht in. Deze vuurvlammen trekken alle aandacht en ze laten zeker een indruk achter op de gasten. Bij Brandersstad vuurwerk Schiedam kunt u uw eigen steekvlammer huren.

Gasvlammer huren

Kies voor hete steekvlammen voor een geweldig effect tijdens uw evenement. Onze gasvlammen creëren een mooi effect en dit gaat geheel veilig. Brandersstad is gespecialiseerd in het verhuren en verzorgen van professioneel vuurwerk en gasvlammen. De gasvlammen kunnen tussen de 1 en 12 meter hoog gaan, het is geheel aan u om te bepalen hoe hoog u ze wilt. Als u advies wilt over wat reëel is, kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen voor advies en meer informatie over de steekvlammen.

Steekvlammer huren

Wilt u graag een steekvlammer huren voor uw evenement, maar weet u hier nog vrij weinig van af? Neem dan eerst contact met ons op voor al uw vragen over het huren van gasvlammen. Ook kunt u ons om advies vragen over de mogelijkheden van de steekvlammen.

 

Contact

Voor meer informatie over onze vuurwerkshows en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.


© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN