+31 (0)10 4734535

De eerste paal slaan

Het gebeuren rondom de eerste paal slaan

De eerste paal slaan van een nieuw pand, gebouw of huis is natuurlijk een belangrijke gebeurtenis. Daarom is het leuk om hier een feestelijke start van te maken. En wij van Brandersstad vuurwerk Schiedam helpen u hier graag bij!

Special effects

Nadat bijvoorbeeld de wethouder of burgemeester de eerste paal de grond heeft ingeslagen loopt hij naar de zuil met de rode knop. Na een druk op deze knop start een spectaculaire vuurwerkshow. Deze show kunnen wij samen met u invullen met special effects zoals harde knallen, confetti snippers door middel van een confetti kanon en streamers, fonteinen, vlammen of zelfs een lasershow met vuurwerk effecten. De gasten zullen deze leuke show niet snel vergeten!

Ballonnenwand

Er zijn vele mogelijkheden om het slaan van de eerste paal wat op te vrolijken. Naast het feestelijk slaan van de 1e paal kunnen wij eventueel ook een bouwbord met bijvoorbeeld een bedrukt valdoek of met helium ballonslingers onthullen. Wanneer u uw nieuwe pand op een spectaculaire manier wilt openen, kunnen wij ook voor een speciale ballonnenwand zorgen. Dit gaat natuurlijk heel mooi gepaard met zo een grote gebeurtenis als de eerste paal slaan. U kunt bijvoorbeeld bij het slaan van de eerste paal voor een nieuw pand, het logo van de winkel die in het pand komt te staan op de ballonnenwand laten maken. Neem gerust contact met één van onze professionals op voor een persoonlijk advies.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.


“Maak deze gebeurtenis nog feestelijker en spectaculairder”
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN