+31 (0)10 4734535

De eerste paal slaan

De eerste paal slaan van een nieuw pand of een woningbouwproject is een feestelijke gebeurtenis. Met behulp van Brandersstad Vuurwerk Schiedam maakt u deze gebeurtenis nog feestelijker en spectaculairder.

Nadat bijvoorbeeld de wethouder of burgemeester de eerste paal de grond heeft ingeslagen loopt hij naar de zuil met de rode knop. Na een druk op deze knop start een spectaculaire show. Deze show kunnen wij met u invullen met special effects zoals harde knallen, confetti snippers en streamers, fonteinen, vlammen of vuurwerk effecten die de lucht in schieten. De gasten zullen deze leuke show niet snel vergeten!

Er zijn vele mogelijkheden om het slaan van de eerste paal wat op te vrolijken. Naast het feestelijk slaan van de 1e paal kunnen wij eventueel ook een bouwbord met bijvoorbeeld een bedrukt valdoek of met helium ballonslingers onthullen. Wanneer u uw nieuwe pand op een spectaculaire manier wilt openen, kunnen wij ook voor een speciale ballonwand zorgen. Neem gerust contact met één van onze professionals op voor een persoonlijk advies.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.


“Maak deze gebeurtenis nog feestelijker en spectaculairder”
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: essns