+31 (0)10 4734535

Lasershow met vuurwerk effecten

Geeft u een evenement of een feest waar u de gasten graag met iets extra’s wilt verrassen? Kies dan voor een professionele lasershow. Bij brandersstad vuurwerk Schiedam bieden wij u de mooiste special effects aan en heeft u gegarandeerd een lasershow die de gasten bij blijft.

Spectaculaire lasershow

Een laserwerkshow is spectaculair en verrast iedere bezoeker op uw event. Of het nou gaat om het interessanter maken van een congres of het compleet maken van een groot outdoor dans evenement. Als mensen naar uw lasershow kijken hebben ze echt het gevoel dat ze in de show zitten! U kunt uw lasershow nog persoonlijker maken door een verhaal over te brengen aan uw gasten of bezoekers. Dit kunt u doen door middel van logo’s en animaties waarmee u een persoonlijke boodschap of thema over kunt brengen. Dit kan uw bedrijfsgeschiedenis zijn of uw persoonlijke geschiedenis waarmee u de gasten emotioneel wilt raken.

 

Waarom een lasershow met vuurwerk?

Bij een productpresentatie of opening van een bedrijfspand. De aftrap van een marketingcampagne, een personeelsfeest of een klantendag. Een jubileum, een congres of de introductie van een nieuwe huisstijl. Het maakt niet uit bij welk evenement.Met onze lasershow zetten we uw bedrijf, product of evenement opvallend neer. Brandersstad biedt u:

  • Een wervelende lasershow waar bezoekers nog lang over napraten
  • Een communicatiepartner die graag met u meedenkt
  • Lasershows op maat
  • Topkwaliteit lasershows & laser presentaties, voor de beste prijs
  • En het beste argument: uitsluitend tevreden klanten
  • Lasershow met vuurwerk

Laat de spectaculaire laserwerkshow uw verhaal flink versterken of zelfs het hele verhaal doen. De mogelijkheden zijn ongekend. Wij hebben lasershows in combinatie met vuurwerk. Onze shows nemen u mee in een verhaal, waarbij sfeer en emotie een belangrijke rol spelen.

Lasershow huren?

Het ontwikkelen en opvoeren van een lasershow vereist vakmanschap. De veiligheid en uw wensen staan natuurlijk voorop, indien gewenst kunnen wij zelfs bijpassende muziek verzorgen. Ga met Brandersstad in zee en kies voor zekerheid en veiligheid. U kunt vrijblijvend prijzen opvragen omtrent een lasershow. De prijzen zijn afhankelijk van de combinatie en uw persoonlijke wensen. Dus wilt u een lasershow huren, neem dan nu contact met ons op!

Contact

Voor meer informatie over onze vuurwerkshows en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.


© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN