+31 (0)10 4734535

Lasershow met vuurwerk effecten

Geeft u een evenement of een feest waar u de gasten graag met iets extra’s wilt verrassen? Kies dan voor een professionele lasershow. Bij Brandersstad vuurwerk Schiedam bieden wij u de mooiste special effects aan en heeft u gegarandeerd een laser vuurwerkshow die de gasten bij blijft.

 

Spectaculaire lasershow

Een laser vuurwerkshow is spectaculair en verrast iedere bezoeker op uw event. Of het nou gaat om het interessanter maken van een congres of het compleet maken van een groot outdoor dans evenement. Als mensen naar uw lasershow kijken hebben ze echt het gevoel dat ze in de show zitten! U kunt uw lasershow nog persoonlijker maken door een verhaal over te brengen aan uw gasten of bezoekers. Dit kunt u doen door middel van logo’s en animaties waarmee u een persoonlijke boodschap of thema over kunt brengen. Dit kan uw bedrijfsgeschiedenis zijn of uw persoonlijke geschiedenis waarmee u de gasten emotioneel wilt raken.

 

Waarom een lasershow met vuurwerk?

Bij een productpresentatie of opening van een bedrijfspand. De aftrap van een marketingcampagne, een personeelsfeest of een klantendag. Een jubileum, een congres of de introductie van een nieuwe huisstijl. Het maakt niet uit bij welk evenement. Met onze laser vuurwerkshow zetten we uw bedrijf, product of evenement opvallend neer. Brandersstad biedt u:

  • Een wervelende lasershow waar bezoekers nog lang over napraten
  • Een communicatiepartner die graag met u meedenkt
  • Lasershows op maat
  • Topkwaliteit lasershows & laser presentaties, voor de beste prijs
  • En het beste argument: uitsluitend tevreden klanten
  • Lasershow met vuurwerk

Laat de spectaculaire laser vuurwerkshow uw verhaal flink versterken of zelfs het hele verhaal doen. De mogelijkheden zijn ongekend. Wij hebben lasershows in combinatie met vuurwerk. Onze shows nemen u mee in een verhaal, waarbij sfeer en emotie een belangrijke rol spelen.

 

Lasershow huren?

Het ontwikkelen en opvoeren van een lasershow vereist vakmanschap. De veiligheid en uw wensen staan natuurlijk voorop, indien gewenst kunnen wij zelfs bijpassende muziek verzorgen. Ga met Brandersstad in zee en kies voor zekerheid en veiligheid. U kunt vrijblijvend prijzen opvragen omtrent een lasershow. De prijzen zijn afhankelijk van de combinatie en uw persoonlijke wensen. Dus wilt u een lasershow huren, neem dan nu contact met ons op!

 

Overig

Naast een lasershow huren kunt u bij Brandersstad natuurlijk ook terecht voor vuurwerkshows. Een vuurwerkshow is DE manier om uw gasten een onvergetelijke feest te bezorgen. Maak van elke gelegenheid een speciale gelegenheid met de prachtige vuurwerkshows van Brandersstad. Zo beschikken wij over een hoop verschillende vuurwerksoorten om de meest spectaculaire show van uw leven neer te zetten. Namelijk cakes, single shots, mortieren en PSE. Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u geïnteresseerd bent in een spectaculaire vuurwerkshow.

 

Veelgestelde vragen

Wat is de gemiddelde prijs?

De gemiddelde prijs van een lasershow ligt tussen de € 2.000 en € 5.000 euro. De prijzen kunnen erg van elkaar verschillen. Het ligt voornamelijk aan de wensen van de klant. Er valt altijd te overleggen over de prijs.

Hoe worden de kosten verrekend? (eenmalig, per uur?)

Maatwerk wordt op uurbasis berekend. Er valt natuurlijk altijd te overleggen over de prijs. Mocht u nog meer vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn beantwoorden graag al uw vragen.

Waar moet het feest/de vestiging aan voldoen?

De omstandigheden moeten goed zijn om de laser zichtbaar te maken. Het zou natuurlijk vrij zonde zijn om een show te geven met een slecht zichtbare laser. Om voor een zichtbare laser te zorgen is er rook/nevel of een gaasdoek verreist. Mochten er nog meer vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Welke kleuren zijn beschikbaar?

Bij Brandersstad is elke kleur beschikbaar! Voor elke gelegenheid bieden wij de perfecte lasershow. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke kleur, neem dan vooral contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Hoe lang van te voren moet ik bestellen?

U zult minimaal 2 weken van te voren contact met ons op moeten nemen. Dit is omdat wij in de tussentijd een vergunning aan moeten vragen. Bij de meeste shows moet er 2 weken van te voren een vergunning worden aangevraagd. Bij de grotere shows kan dit 14 weken zijn.

Hoe lang van te voren kan ik annuleren?

Annulering is slechts mogelijk tot 30 dagen voorafgaand aan de datum van de levering/dienstverlening. Kosten zullen echter wel in rekening worden gebracht.

Contact

Wilt u graag een lasershow huren of heeft u nog andere vragen over onze laser vuurwerkshows of andere special effects? Voor meer informatie over onze vuurwerkshows en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Is een lasershow niet helemaal waar u naar op zoek bent? 
Ga terug naar onze special effects!


Ervaar de meest spectaculaire lasershow!
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN