+31 (0)10 4734535

Vuurwerkletters en cijfers

Wilt u uw verjaardag, huwelijksjubileum of misschien wel het 10 jarig bestaan van uw bedrijf op een spectaculaire manier vieren? Dat kan en Brandersstad kan u daarbij helpen. Wij bieden namelijk verschillende mogelijkheden voor vuurwerkshows en andere special effects. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons vuurwerk letters- en cijfers naar wens laten ontwerpen voor uw eigen vuurwerkshow. 

Vuurwerkletters kopen

Wilt u graag letters met een vuurwerk effect kopen? Dat kan zeker bij Branderrsstad! Vuurwerkletters en cijfers zijn een leuke aanvulling bij uw feestelijke gelegenheid. Alle teksten en logo’s kunnen door Brandersstad Vuurwerk Schiedam worden gemaakt. Onze standaard letters en cijfers zijn 60 cm hoog en worden op statieven geplaatst. Deze letters branden ongeveer 45 seconden. Afwijkende maten zijn natuurlijk ook mogelijk. Ook als u een logo heeft is dit geen probleem, u kunt dan het logo naar ons toe sturen en dan kijken wij of het mogelijk is om dit om te zetten in verschillende kleuren vuur.

Vuurwerk cijfers

Bij Brandersstad zijn kunt u meer dan alleen letters van vuurwerk kopen. Naast onze vuurwerkletters bieden wij namelijk ook vuurwerk cijfers aan. Het is natuurlijk extra leuk als u op uw verjaardag of jubileum letters en cijfers kunt combineren met elkaar. Het kopen van de vuurwerk cijfers gaat precies hetzelfde in zijn werk als bij de letters. U neemt contact met ons op en geeft aan wat uw wensen zijn, dan kijken wij of het haalbaar is en hoe het eruit komt te zien.

Verschillende kleuren

Als u eenmaal een vuurwerkshow door ons laat verzorgen, wilt u dit natuurlijk wel gelijk goed doen en er alles uit halen. Zo zorgen wij ervoor dat de letters, cijfers of eventueel het logo in het juiste lettertype komen te staan en uiteraard is het mogelijk om voor gekleurde vuurwerk letters te kiezen. Zo kunt u voor de kleur kiezen die het best bij u past of die u het mooist vindt.Speciale wensen

Als u nog speciale wensen of bepaalde voorkeuren heeft, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. De vuurwerkletters zijn er in standaard maten, maar bij speciale wensen is het mogelijk om dit aan te passen. Wilt u graag cijfers of letters met een vuurwerk effect kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Voor eventuele andere vragen of meer informatie over onze vuurwerkletters kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.

Contact

Voor meer informatie over onze vuurwerkshows en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Ga terug


"Een leuke aanvulling bij uw feestelijke gelegenheid!"
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN