+31 (0)10 4734535

Vuurwerkshow op uw bruiloft

bent u op zoek naar bruiloft vuurwerk? Dan bent u bij Branddersstad vuurwerk Schiedam aan het juiste adres!. Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft een waar sprookje wordt! Wij verzorgen spectaculaire bruiloft vuurwerk shows en nog veel meer andere special effects zoals bijvoorbeed een ballonnenwand, deze is heel mooi te combineren met een confettikanon en een bijzondere vuurwerkshow.

Vuurwerk op bruiloft

Onze shows worden opgebouwd op 3, 4 of 5 verschillende posities zodat er een breed front in de lucht ontstaat. De meeste professionele vuurwerkshows hebben een duur van tussen de 6 en 10 minuten en worden met speciale computers afgestoken zodat alles mooi in elkaar overloopt. De één kiest ervoor om het bruiloft vuurwerk halverwege de bruiloft te houden, terwijl de ander er juist voor kiest om de bruiloft vuurwerk show als afsluiting van de bruiloft te houden. Wij verzorgen ook de benodigde vergunningen van de provincie voor u zodat u zich daarover niet druk hoeft te maken. 

Vanaf de plek waar het vuurwerk gepland staat hebben wij rondom ongeveer 40 meter vrije ruimte nodig om alles veilig en volgens de regels op te kunnen stellen. In deze ruimte van 80 x 80 meter mogen ook geen auto’s, dieren of kwetsbare objecten staan.
Dus wilt u vuurwerk op bruiloft, dan bent u bij Brandersstad aan het juiste adres!

Veiligheid

Uiteraard kan niet op elke locatie professioneel vuurwerk op bruiloft op een verantwoorde manier afgestoken worden. Wij bekijken uw locatie van tevoren en adviseren u wat wel en niet mogelijk is met een oog op de veiligheid en de vergunning. Is een grote vuurwerkshow in de lucht niet haalbaar? Dan kunnen wij er toch nog er voor zorgen dat er bruiloft vuurwerk komt en dit een spectaculaire vuurwerkshow wordt. Dit doen we door middel van grondvuurwerk. Dit zijn bijvoorbeeld fonteinen, Bengaalse fakkels en een hart met initialen van het bruidspaar. Vuurwerk op bruiloft, wat wilt u nou nog meer?


Brandersstad vuurwerk en evenementen

Bij ons kunt u terecht voor zowel special effects als outdoor vuurwerkshows voor binnen. Bij Brandersstad Vuurwerk Schiedam heeft u gegarandeerd een mooie professionele vuurwerkshow met veilig vuurwerk  in elkaar gezet wordt door het creatieve team van Brandersstad. Bent u benieuwd naar onze special effects zoals balonnenversiering zoals een balonnenwand of een confetti kanon ? Bekijk dan onze spectaculaire filmpjes. Bent u van plan om binnenkort een evenement te organiseren waar u graag een spectaculaire vuurwerkshow bij wilt? U kunt bij ons terecht voor al uw evenementen, van een feestelijke opening tot aan vuurwerk op bruiloft.

 

Contact

Voor meer informatie over onze bruiloft vuurwerk en andere vuurwerkshows en special effects en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.


“Ons binnenvuurwerk geeft uw evenement een speciaal tintje.”
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN