+31 (0)10 4734535

Vuurwerkshow op uw bruiloft

bent u op zoek naar bruiloft vuurwerk? Dan bent u bij Branddersstad vuurwerk Schiedam aan het juiste adres!. Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft een waar sprookje wordt! Wij verzorgen spectaculaire bruiloft vuurwerk shows en nog veel meer andere special effects zoals bijvoorbeed een ballonnenwand, deze is heel mooi te combineren met een confettikanon en een bijzondere vuurwerkshow.

 

Vuurwerk op bruiloft

Onze shows worden opgebouwd op 3, 4 of 5 verschillende posities zodat er een breed front in de lucht ontstaat. De meeste professionele vuurwerkshows hebben een duur van tussen de 6 en 10 minuten en worden met speciale computers afgestoken zodat alles mooi in elkaar overloopt. De één kiest ervoor om het bruiloft vuurwerk halverwege de bruiloft te houden, terwijl de ander er juist voor kiest om de bruiloft vuurwerk show als afsluiting van de bruiloft te houden. Wij verzorgen ook de benodigde vergunningen van de provincie voor u zodat u zich daarover niet druk hoeft te maken. 

Vanaf de plek waar het vuurwerk gepland staat hebben wij rondom ongeveer 40 meter vrije ruimte nodig om alles veilig en volgens de regels op te kunnen stellen. In deze ruimte van 80 x 80 meter mogen ook geen auto’s, dieren of kwetsbare objecten staan.
Dus wilt u vuurwerk op bruiloft, dan bent u bij Brandersstad aan het juiste adres!

 

Veiligheid

Uiteraard kan niet op elke locatie professioneel vuurwerk op bruiloft op een verantwoorde manier afgestoken worden. Wij bekijken uw locatie van tevoren en adviseren u wat wel en niet mogelijk is met een oog op de veiligheid en de vergunning. Is een grote vuurwerkshow in de lucht niet haalbaar? Dan kunnen wij er toch nog er voor zorgen dat er bruiloft vuurwerk komt en dit een spectaculaire vuurwerkshow wordt. Dit doen we door middel van grondvuurwerk. Dit zijn bijvoorbeeld fonteinen, Bengaalse fakkels en een hart met initialen van het bruidspaar. Vuurwerk op bruiloft, wat wilt u nou nog meer?


Brandersstad vuurwerk en evenementen

Zorgen voor vuurwerkshows is echter niet de enige dienst die bij Brandersstad te verkrijgen is. Zo zorgen wij ook voor special effects als streamer kanonnen, ballonnen wanden, CO2 jets, lasershows, confettikanonnen, gasvlammen en knal kanonnen. Alle medewerkers bij Brandersstad zijn gecertificeerde deskundigen die gekwalificeerd zijn om professioneel vuurwerk af te steken. Wilt u ons graag inhuren voor een feestelijke opening? Aarzel dan niet en schakel ons in! Tot slot gaan wij ook zeker verantwoord te werk, zo is zijn confetti snippers uit onze kanonnen niet brandbaar en biologisch afbreekbaar. Wij proberen bij Brandersstad natuurlijk zo natuurvriendelijk mogelijk te zijn.

Contact

Voor meer informatie over onze bruiloft vuurwerk en andere vuurwerkshows en special effects en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Ga terug


“Ons vuurwerk geeft uw evenement een speciaal tintje.”
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN