+31 (0)10 4734535

Streamer kanon

Een streamer kanon is een soort confettikanon die slingers de lucht in schiet. Zo een streamerkanon is ideaal voor elk evenement, van feestelijke openingen tot aan optredens en bruiloften.

 

Streamer kanon huren

Wilt u graag een streamer kanon huren voor uw evenement? Dan bent u bij Brandersstad uiteraard aan het juiste adres. Onze streamer kanonnen schieten namelijk feestelijke slingers van 3 tot wel 30 meter hoog de lucht in. In combinatie met een mooie vuurwerk opening of een schitterende lasershow zal dit zorgen voor een mooie show die alle aandacht van uw bezoekers trekt. Bent u benieuwd naar onze andere special effects? Bekijk dan eens onze pagina's met onze special effects voor meer informatie. 

Contact

Wilt u graag een streamer kanon huren of heeft u nog andere vragen over onze kanonnen? Neem dan gerust contact met ons op.  Voor meer informatie over onze vuurwerkshows en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Is een streamer kanon toch niet helemaal waar u naar op zoek bent? 
Ga terug naar onze special effects!


"Tot 30 meter hoog de lucht in"
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN