+31 (0)10 4734535

Ballonnenwand

De ballonnen wanden die wij creëren kunnen geheel naar uw wens worden gemaakt. Wilt u ballonnen versiering in de vorm van een logo of in een andere specifieke vorm hebben? Brandersstad regelt het. Een ballonnenwand vormt een mooi decor voor een feestelijke opening, de onthulling van een nieuw product of voor een bouwbord. Maar daar blijft het niet bij. Want na een druk op de knop, beginnen de ballonnen op volgorde van beneden naar boven kapot te knallen. Dit gebeurt allemaal in slechts enkele seconden. Een standaard ballonnenwand heeft een lengte van 4 meter en een breedte van 3 meter. Maar als u bepaalde wensen heeft, horen wij dit graag en kunnen wij in overleg over eventuele aanpassingen aan de ballonnenwand. Wilt u graag een ballonnenwand huren voor uw feestelijke gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

ballonnen versiering

Bij het huren van een ballonnenwand bij Brandersstad vuurwerk is het natuurlijk de bedoeling dat dit ook dient ter ballonnen versiering. Als u de ballonnenwand in combinatie met een van onze andere special effects huurt, is het misschien niet eens meer noodzakelijk om andere ballonnen versiering te regelen voor uw evenement. Toch kunt u bij Brandersstad voor de meest onvergetelijke ballonnen versiering terecht. Maak van elke gelegenheid een waar feest met de ballonnen versiering die in veel verschillende varianten naar uw keuze te verkrijgen is.  De ballonnenwand of overige ballonnen versiering kan goed in combinatie met bijvoorbeeld een confettikanon of gasvlammen. Door onze vuurwerkshows en special effects wordt uw evenement gegarandeerd een groot succes en eentje om nooit te vergeten!

Brandersstad vuurwerk en evenementen

Brandersstad zorgt niet alleen voor spectaculair vuurwerk op evenementen. Maar wij richten ons ook op: feestelijke openingen,  tijdens een optreden/DJ, als de eerste paal wordt geslagen,  van onthullingen, spectaculaire presentaties,en van een openingshandeling. Dit kunnen we doen door middel van speciale effecten, dit zijn onder andere: Een streamer kanon, ballonnenwand, CO2 Jet, lasershow met vuurwerk effecten, confettikanon, gasvlammen en een knalkanon.

 

Contact

Voor meer informatie over ballonnen versiering, onze vuurwerkshows en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.


© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN