+31 (0)10 4734535

Ballonnenwand

De ballonnenwanden die wij aanbieden kunnen geheel naar uw wens worden gemaakt. Wilt u een ballonnenwand huren met ballonnen versiering in de vorm van het logo van uw bedrijf of in een andere specifieke vorm? Brandersstad regelt het graag voor u. Een ballonnenwand vormt een mooi decor voor een feestelijke opening, de lancering van een nieuw product of voor een bouwbord. Maar daar blijft het niet bij, want met een druk op de knop, knallen de ballonnen in volgorde, van onder naar boven kapot. Dit gebeurt allemaal in slechts enkele seconden. Een standaard ballonnenwand heeft een lengte van 4 meter en een breedte van 3 meter. Maar als u bepaalde wensen heeft, horen wij dit graag en kunnen wij na overleg eventuele aanpassingen maken aan de ballonnenwand. Wilt u graag een ballonnenwand huren voor uw feestelijke gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

ballonnen versiering

Als u de ballonnenwand in combinatie met een van onze andere special effects huurt, is het misschien niet eens meer noodzakelijk om andere ballonnenversiering te regelen voor uw evenement. Toch kunt u bij Brandersstad voor de meest onvergetelijke ballonnen versiering terecht. Maak van elke gelegenheid een feest met de ballonnen versiering die in verschillende varianten te verkrijgen is.  De ballonnenwand of overige ballonnenversiering kan goed in combinatie met bijvoorbeeld een confettikanon of gasvlammen. Een ballonnenwand huren doet u natuurlijk bij Brandersstad. Door onze vuurwerkshows en special effects wordt uw evenement gegarandeerd een groot succes en eentje om nooit te vergeten!

Ballonnen decor

Waarvoor dient een ballonnen decor nog meer? Bij Brandersstad krijgt u de mogelijkheid om uw ballonnen decor op maat te laten maken. Zo kunt u de kleuren gebruiken van uw logo of huisstijl voor het mooiste ballonnen decor! Mensen raken altijd onder de indruk van ons werk, omdat het echt vakwerk is. Het ballonnen decor is voor iedere gelegenheid te gebruiken. Bedenk het en wij realiseren het!

Ballonwand huren

Om een ballonwand te huren, dient u eerst te weten hoe groot een ballonnenwand moet zijn. Via ons contactformulier kunt u aangeven welk formaat ballonwand u wenst. U kunt namelijk onze mooie ballonwand ook huren in combinatie met binnenvuurwerk. Deze combinatie maakt uw opening nog feestelijker en spectaculairder! Neem contact met ons op om uw mooie ballonwand te huren! Heeft u nog vragen over het huren van ballonnen versiering? Scroll door naar beneden voor antwoord op veelgestelde vragen.

Spectaculaire vuurwerkshow

Naast ballonnenversiering is een vuurwerkshow de ideale  manier om uw gasten een onvergetelijke, feestelijke avond te bezorgen. Geef elk evenement een speciaal tintje met de prachtige vuurwerkshows van Brandersstad. Zo beschikken wij over een hoop verschillende vuurwerksoorten om de meest verbazingwekkende show van uw leven neer te zetten. Namelijk PSE, single shots, Cakes en mortieren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u geïnteresseerd bent in een spectaculaire vuurwerkshow.

Brandersstad vuurwerk en evenementen

Brandersstad zorgt niet alleen voor spectaculaire ballonnen versieringen op grote evenementen. Maar wij richten ons ook op: feestelijke openingen, wanneer de eerste paal wordt geslagen, spectaculaire presentaties etc. Om uw evenement zo succesvol mogelijk te maken bieden wij vele special effects die een vuurwerk opening nog mooier maken!

Special effects die naast de ballonnenwand aanbieden: 
- Streamer kanon
- CO2 Jet
- Lasershow met vuurwerk effecten
- Confettikanon
Gasvlammen
- Knalkanon

 

Veelgestelde vragen

Leveren jullie door heel Nederland?

Jazeker! De ballonnenwand wordt door heel Nederland geleverd. Vervoer zal uiteraard door ons worden geregeld! Bij de meeste shows moet de vergunning 14 dagen vooraf compleet worden aangevraagd. Voor veel grotere shows kan dit 14 weken zijn.

Komen jullie de ballonnenwand zelf afleveren?

Ja! Wij leveren de ballonnenwand geheeld zelf. U hoeft hiervoor geen moeite te doen! Wij leveren door heel Nederland. Heeft u nog steeds vragen? Neem dan vooral contact met ons op!

Wat is ongeveer de prijs van een gemiddelde ballonnenwand?

De gemiddelde ballonnenwand heeft afmetingen van 3 x 4 meter. U betaald hier €1295,- voor inclusief vuurwerk en twee man voor de op- en afbouw. Mochten er nog meer gedetailleerde vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn meer dan blij om al uw vragen te beantwoorden.

Beschikken jullie ook over ballonnen in speciale vormen?

Deze hebben wij zeer zeker! Er zijn diverse ballonnen voor elke feestelijke gelegenheid beschikbaar. Met Brandersstad is er altijd overleg mogelijk over het aanvragen van ballonnen in een gewenste vorm of kleur. Neem gerust contact met ons op over de specifieke details.

Wat zijn de minimale en maximale grootte van een ballonnenwand?

Een ballonnenwand bij Brandersstad moet op z'n minst 1 x 1 meter zijn. De maximale grootte van een ballonnenwand is bij ons 3 x 30 meter. Er worden in ieder geval altijd afspraken gemaakt over de gewenste afmetingen. Wij zijn hier zeer flexibel in. Neem gerust contact met ons op voor overige vragen en opmerkingen. 

Wat zijn de afmetingen van de gemiddelde ballonnenwand?

Een gemiddelde ballonnenwand bij Brandersstad is 3 x 4 meter. Het is uiteraard altijd mogelijk om deze afmetingen aan te passen op basis van de wens van de klant. Neem gerust contact met ons op voor alle specifieke details!

Contact

Voor meer informatie over ballonnen versiering, onze vuurwerkshows en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Is een ballonnenwand niet helemaal waar u naar op zoek bent?
Ga terug naar onze special effects!


Creƫer een persoonlijke ballonnenwand naar wens
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN