+31 (0)10 4734535

Wat heeft u te vieren?

Van feestelijke opening en onthulling tot bruiloft, presentatie of optreden, het siervuurwerk van Brandersstad Vuurwerk maakt een heleboel evenementen nog specialer.

Ons siervuurwerk is zowel geschikt voor binnen- als voor buitenevenementen.  Of u de eerste paal nog moet slaan of bij de grote onthulling van uw project, wanneer u uw gasten tijdens uw speciale gelegenheid verrast met ons professionele vuurwerk, zal deze dag nog lang in hun geheugen gegrift staan.

Natuurlijk is het niet toegestaan om op elke locatie siervuurwerk af te steken. Wilt u weten of uw locatie hier geschikt voor is? Neem dan contact op met één van de enthousiaste medewerkers van Brandersstad Vuurwerk.

Contact

Wilt u meer informatie over de gelegenheden waarbij een vuurwerkshow van Brandersstad van toepassing is? Dan kunt u contact met ons opnemen en vragen naar de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Terug naar home


Voor alle feestelijke gelegenheden!
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN