+31 (0)10 4734535

Binnenvuurwerk en theatervuurwerk

Wilt u uw indoor feest of evenement extra spectaculair maken? Dan kunt u binnenvuurwerk huren. Bij Brandersstad kunt u terecht voor pyrotechnische Speciale Effecten, dit is een verzamelnaam voor alle in- en outdoor vuurwerk effecten. Het betreft vuurwerk wat gebruikt kan worden in besloten ruimten zoals theater- en concertzalen. Geen zorgen dit is allemaal veilig.

Vuurwerkshow binnen

U zou misschien denken dat vuurwerk alleen iets is voor buiten in de open lucht, maar niks is minder waar. Ook overdekte locaties zijn geschikt of kunnen geschikt worden gemaakt door de ervaren vakmensen van Brandersstad Vuurwerk, voor een spectaculaire vuurwerkshow binnen waar u het wilt. Bij een vuurwerkshow binnen kunt u onder andere denken aan binnen vuurwerk zoals fonteinen, knallen, flitsen, gekleurde mines, line rockets, een ballonnenwand en jets. Zoals u ziet kunt u een uitgebreide keuze aan origineel binnen vuurwerk huren voor een vuurwerkshow onder een dak. Een eventuele special effects die gecombineerd kunnen worden met een mooie vuurwerkshow.

Speciaal tintje aan uw evenement

Ons binnenvuurwerk maakt van uw feest een top evenement. Wilt u een speciaal tintje geven aan uw opening, optreden of een andere activiteit die binnen plaatsvindt? Dan is ons indoor vuurwerk hiervoor zeker geschikt.

Zo worden onze shows en ons vuurwerk regelmatig gebruikt voor veel doeleinden die binnen plaatsvinden:

  • Feestelijke onthullingen van kunst of logo’s.
  • Verfraaiing van een willekeurige bekendmaking.
  • Introductie van een belangrijke gast of artiest.
  • Of een andere ludieke opening

Natuurlijk is binnen vuurwerk huren niet alleen geschikt voor grote evenementen, maar ook voor bijvoorbeeld verjaardagen die groots gevierd worden. De wensen kunnen besproken worden met Brandersstad en vervolgens wordt er samen met u een mooie show gevisualiseerd.

Theatervuurwerk

Bij theatervuurwerk indoor wordt er veel aandacht besteed aan de kwaliteit. Juist door deze aandacht en de strenge controles op het product is het veilig om een vuurwerkshow binnen in te zetten in bijvoorbeeld concertzalen en theaterzalen on stage. Een vaak toegepaste type binnenvuurwerk is de bekende indoor fontein. Dit klinkt misschien gevaarlijk. Maar een indoor fontein kan door de handhaving van de regelgeving, op een verantwoorde manier binnen gebruikt worden. Bij Brandersstad werken wij alleen met veilige en goedgekeurde producten. Ook wordt alles geregeld en begeleid door echte vakmensen. Zo kunt u het meest spectaculaire binnen vuurwerk huren, zorgen voor een onvergetelijke avond en heeft u ook een mooi en veilig evenement!

Contact

Wilt u binnen vuurwerk huren? Voor meer informatie over onze vuurwerkshows en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Ga terug


"Ons binnenvuurwerk geeft uw evenement een speciaal tintje."
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN