+31 (0)10 4734535

Vuurwerkshow huren

Heeft u wat belangrijks te vieren? Bijvoorbeeld een feestelijke gelegenheid zoals een jubileum, personeelsfeest, bruiloft of de opening van een nieuw pand? Het kan natuurlijk ook zijn dat u een festival organiseert. Wilt u al deze gelegenheden nog spectaculairder maken en ervoor zorgen dat deze nog lang zullen worden herinnerd? Bij Brandersstad Vuurwerk Schiedam kunt u een professionele vuurwerkshow bestellen met een hoop special effects die ervoor zullen zorgen dat er een waar spektakel van wordt gemaakt. Aarzel dus niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Waarom een vuurwerkshow?

Een professionele vuurwerkshow huren bij Brandersstad is de ideale manier om uw gasten een onvergetelijke feestelijke gelegenheid te bezorgen. Geef elk evenement een speciaal tintje met de indrukwekkende vuurwerkshows van Brandersstad. Zo beschikken wij over een hoop verschillende vuurwerksoorten om de meest spectaculaire show van uw leven neer te zetten. Namelijk vuurwerkletters, single shots, vuurwerkcijfers en PSE. Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u geïnteresseerd bent in een spectaculaire vuurwerkshow.

 

Een waar spektakel

Ons vuurwerk komt van verschillende leveranciers. De professionele vuurwerkshows die wij verhuren worden opgebouwd op 3, 4 of 5 verschillende posities waardoor er een breed front in de lucht zal ontstaan. De professionele vuurwerkshow die u bij ons besteld zal tussen de 6 en 10 minuten duren. Daarnaast zal al het vuurwerk met computers worden afgestoken om ervoor te zorgen dat alles mooi in elkaar overloopt. Daarnaast zorgen wij ook voor de benodigde vergunning binnen die provincie zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Het is voor ons natuurlijk niet mogelijk om op een verantwoorde manier op elke locatie er een spektakel van te maken. Wij zullen de door u gekozen locatie van te voren bekijken en u vervolgens adviseren wat wel en niet mogelijk zal zijn in verband met de vergunning en natuurlijk de veiligheid. Bij Brandersstad kunt u gemakkelijk een vuurwerkshow bestellen.

 

Verschillend vuurwerkshows

Bij Brandersstad kunt u voor veel diverse vuurwerkshows soorten vuurwerkshows terecht. Wilt u graag een feestelijke opening vieren? Waneer u bijvoorbeeld de eerste paal slaat van uw nieuwe vestiging, een onthulling van bijvoorbeeld een monument viert of zelfs als DJ op treed. Wij zullen zorgen voor een passende vuurwerkshow die uw feestelijke gelegenheid onvergetelijk zal maken. Bij Brandersstad kunt u zelfs terecht om op uw bruiloft een spectaculaire vuurwerkshow te verzorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle details en specifieke mogelijkheden.

 

Special effects

Naast een professionele vuurwerkshow bestellen is het bij ons ook mogelijk om special effects voor binnen te huren. U kunt bij ons terecht voor een professionele lasershow. Daarnaast zijn er bij ons ook andere special effects beschikbaar. Zo kunt u ook bij ons terecht voor special effects als vlammen en confetti. Bij Brandersstad kunt u al deze shows zoals een vuurwerkshow bestellen.

 

Vuurwerkletters en vuurwerkcijfers

Vuurwerkletters en cijfers kunnen voor veel feestelijke gelegenheden een erg leuke aanvulling zijn. Brandersstad Vuurwerk Schiedam maakt het mogelijk om alle teksten en logo’s te te maken. Onze standaard vuurwerkletters en vuurwerkcijfers zijn 60 centimeter hoog en zullen op statieven worden geplaatst. Ze zullen ongeveer 45 seconden branden. Het is natuurlijk ook mogelijk om afwijkende maten van onze vuurwerkletters en cijfers te verkrijgen. Heeft u een logo, dan kan er wellicht geregeld worden dat wij uw logo in verschillende kleuren vuur om zetten. Wilt u dus een onvergetelijke avond beleven, dan kunt u eenvoudig een vuurwerkshow bestellen bij Brandersstad!

 

Veelgestelde vragen

Welke veiligheidsmaatregelen worden door jullie genomen?

Wij zullen het gebied afzetten met hekken en/of lint. Alle benodigde blusmiddelen zullen ook aanwezig zijn. Daarnaast zullen er ten alle tijden ook professionals ter plaatse zijn. Bij Brandersstad staat veiligheid voorop, wij streven ernaar om het meest de meest veilige vuurwerkshows te leveren. Mocht u nogsteeds vragen hebben over de veiligheid van onze vuurwerkshows, neem dan vooral contact met ons op. 

Waar moet de locatie aan voldoen?

Er moet voldoende ruimte zijn om het publiek en kwetsbare objecten veilig te stellen. Over het algemeen een stuk grond van 80 x 120 mtr. Brandersstad is een erg flexibel bedrijf, wij staan altijd open voor overleg met de klant om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Er zijn echter ook regels waar wij ons ten alle tijden aan moeten houden in verband met de veiligheid. We kunnen in ieder geval altijd tot een compromis komen.

Hoe lang van te voren moet ik contact opnemen?

U zult minimaal 2 weken van te voren contact met ons op moeten nemen. Dit is omdat wij in de tussentijd een vergunning aan moeten vragen. Bij de meeste shows moet er 2 weken van te voren een vergunning worden aangevraagd. Bij de grotere shows kan dit 14 weken zijn.

Hoe lang van te voren kan ik annuleren?

Annulering is slechts mogelijk tot 30 dagen voorafgaand aan de datum van de levering/dienstverlening. Kosten zullen echter wel in rekening worden gebracht.

 

Contact

Voor meer informatie over onze vuurwerkshows bestellen en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Ga terug


Een onvergetelijke avond voor een scherpe prijs!
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN