+31 (0)10 4734535

Vuurwerkshow huren

Heeft u wat belangrijks te vieren? Bijvoorbeeld een feestelijke gelegenheid zoals een jubileum, personeelsfeest, bruiloft of de opening van een nieuw pand? Het kan natuurlijk ook zijn dat u een festival organiseert. Wilt u al deze gelegenheden nog spectaculairder maken en ervoor zorgen dat deze nog lang zullen worden herinnerd? Bij Brandersstad Vuurwerk Schiedam kunt u een professionele vuurwerkshow huren met een hoop special effects die ervoor zullen zorgen dat er een waar spektakel van wordt gemaakt.

Een waar spektakel

Ons vuurwerk komt van verschillende leveranciers. De vuurwerkshows die wij verhuren worden opgebouwd op 3, 4 of 5 verschillende posities waardoor er een breed front in de lucht zal ontstaan. De vuurwerkshow die u bij ons besteld zal tussen de 6 en 10 minuten duren. Daarnaast zal al het vuurwerk met computers worden afgestoken om ervoor te zorgen dat alles mooi in elkaar overloopt. Daarnaast zorgen wij ook voor de benodigde vergunning binnen die provincie zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Het is voor ons natuurlijk niet mogelijk om op een verantwoorde manier op elke locatie een vuurwerkshow te verhuren. Wij zullen de door u gekozen locatie van te voren bekijken en u vervolgens adviseren wat wel en niet mogelijk zal zijn in verband met de vergunning en natuurlijk de veiligheid.

Special effects

Naast het bestellen van een van onze profsessionele vuurwerkshows is het bij ons ook mogelijk om special effects voor binnen te huren. U kunt bij ons terecht voor een professionele lasershow. Daarnaast zijn er bij ons ook andere special effects beschikbaar. Zo kunt u ook bij ons terecht voor special effects als vlammen en confetti.

Vuurwerkletters en cijfers

Vuurwerkletters en cijfers kunnen voor veel feestelijke gelegenheden een erg leuke aanvulling zijn. Brandersstad Vuurwerk Schiedam maakt het mogelijk om alle teksten en logo’s te te maken. Onze standaard vuurwerkletters en vuurwerkcijfers zijn 60 centimeter hoog en zullen op statieven worden geplaatst. Ze zullen ongeveer 45 seconden branden. Het is natuurlijk ook mogelijk om afwijkende maten van onze vuurwerkletters en cijfers te bestellen. Heeft u een logo, dan kan er wellicht geregeld worden dat wij uw logo in verschillende kleuren vuur om zetten.

Contact

Voor meer informatie over onze vuurwerkshows en de verschillende mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.


© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: essns