+31 (0)10 4734535

Feestelijke opening

Om te vieren dat er een nieuw winkelcentrum, een nieuw restaurant of een ander nieuw pand is geopend is het natuurlijk de bedoeling dat er een feestelijke opening wordt gehouden. Om u daarbij te helpen, zijn wij van Brandersstad er voor de perfecte vuurwerk opening door middel van een spectaculaire vuurwerkshow.

 

Feestelijke opening

Om al uw gasten te verrassen en een spetterend begin van uw evenement te maken is een vuurwerk opening de beste manier. Brandersstad Vuurwerk verrast u en uw gasten graag met spectaculaire openingshandelingen voor bijvoorbeeld een feestelijke opening van uw nieuwe pand, winkelcentrum of gebouwencomplex. Bij ons kunt u van evenementenvuurwerk tot een aan een fleurige ballonnenwand met valdoek huren . U kunt het zo gek maken als u maar wilt, wij regelen die spectaculaire opening met ballonnen versiering voor u!

 

Geef uw evenement een speciaal tintje

Wij hebben de beste ideeën voor een opening van uw pand of zaak. Wilt u graag een feestelijke vuurwerk opening van uw pand of zaak? Bij Brandersstad heeft u te maken met professionals die ervaring hebben in het ontwikkelen van verschillende vormen van een spectaculaire openingsact of openingshandeling, van binnen- tot buiten vuurwerk en vele andere special effects. Verbaas uw publiek met de opening met behulp van onze originele producten en eventueel bijpassende muziek en lasershows. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan gaan wij direct voor u aan de slag.

 

De eerste paal slaan

De eerste paal slaan van een nieuw pand of een woningbouwproject is een feestelijke gebeurtenis. Met behulp van Brandersstad Vuurwerk Schiedam maakt u deze opening nog spectaculairder. Nadat bijvoorbeeld de wethouder of burgemeester de eerste paal heeft geslagen, loopt hij naar de zuil met de rode knop. Na een druk op deze knop start een spectaculaire vuurwerkshow. Deze show kunnen wij naar uw wens invullen met special effects zoals harde knallen, confetti snippers en streamers, fonteinen, vlammen of vuurwerk effecten die de lucht in schieten. De gasten zullen deze leuke show niet snel vergeten!

Er zijn vele mogelijkheden om van het slaan van de eerste paal een onvergetelijke feestelijke opening te maken. Naast het slaan van de 1e paal kunt u bij ons ook een bedrukt valdoek huren die wij op een bouwbord of met helium ballonslingers onthullen. Ook is het mogelijk dat wij voor een speciale ballonwand zorgen om uw feestelijke opening sfeervol en onvergetelijk te maken. Voor vragen kunt u gerust contact opnemen met één van onze professionals voor een persoonlijk advies.

 

Overig

Zorgen voor vuurwerkshows is echter niet de enige dienst die bij Brandersstad te verkrijgen is. Zo zorgen wij ook voor attributen als streamer kanonnen, ballonnen wanden, CO2 jets, lasershows, confettikanonnen, gasvlammen en knal kanonnen. Alle medewerkers bij Brandersstad zijn gecertificeerde deskundigen die gekwalificeerd zijn om professioneel vuurwerk af te steken. Tot slot gaan wij ook zeker verantwoord te werk, zo is zijn de confetti snippers uit onze kanonnen niet brandbaar en biologisch afbreekbaar. Wij proberen bij Brandersstad natuurlijk zo natuurvriendelijk mogelijk te zijn.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de precieze veiligheidsmaatregelen die worden getroffen?

Bij Brandersstad werken wij enkel met goed opgeleide professionals. Al deze medewerkers hebben voldoende productkennis en beschikken over een persoonscertificaat wat is verkregen door onder andere een examen af te ronden wat is erkend door het examenbureau. We maken alleen gebruik van veilig vuurwerk. Afzetting met lint is daarnaast ook eventueel mogelijk.

Wat is de gemiddelde prijs van een vuurwerkshow?

De gemiddelde prijs van een vuurwerkshow ligt tussen de € 500 en € 2.000. De precieze prijs van een van onze vuurwerkshows valt natuurlijk altijd te bespreken. Het hangt allemaal af van de grootte van de vuurwerkshow en de wensen van de klant.

Is het mogelijk om het vuurwerk zelf af te steken?

Dit zal in verband met onze veiligheidsmaatregelen helaas niet gaan. Confetti zelf de lucht in schieten is echter wel mogelijk. Wij streven er naar om de meest veilige vuurwerkshow aan te bieden. Lees hier alles over de veiligheidsmaatregelen van onze vuurwerkshow. 

Zijn er ten alle tijden professionals aanwezig?

Jazeker! Professionals zullen ten alle tijden aanwezig zijn, ook bij uw vuurwerkshow. Bij Brandersstad staat veiligheid voorop. Lees hier meer over de veiligheid van onze vuurwerkshows.

Zijn jullie 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar?

Ja! Brandersstad is zeker 24/7 beschikbaar. Als onze agenda het toelaat bezorgen wij vuurwerkshows op de meest gekke tijden. Wij zijn een zeer flexibel bedrijf en er valt altijd met ons te overleggen. Neem gerust contact met ons op voor alle specifiekere vragen. 

Is het mogelijk om de vuurwerkshow in 2 of meerdere delen te verdelen?

Dit kan zeker geregeld worden! Wij werken op de meest flexibele manier en er is altijd genoeg ruimte voor nieuwe ideeën. De vuurwerkshow is prima te verdelen om er bijvoorbeeld zowel een opening als afsluiter van te maken. Neem gerust contact met ons op voor specifieke vragen. 

Contact

Voor meer informatie over onze vuurwerkshows en de verschillende mogelijkheden bij een feestelijken opening of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.

 

Ga terug


“Ons vuurwerk geeft uw evenement een speciaal tintje.”
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN