+31 (0)10 4734535

Feestelijke opening

Om te vieren dat er een nieuw winkelcentrum, een nieuw restaurant of misschien wel een nieuw pand is geopend is het natuurlijk de bedoeling dat er een feestelijke opening wordt gehouden. Om u daarbij te helpen, zijn wij van Brandersstad er voor de perfecte vuurwerkshow.

Feestelijke opening

Om al uw gasten te verrassen en een spetterend begin van uw evenement te maken is een feestelijke opening met vuurwerk de beste manier. Brandersstad Vuurwerk verrast u en uw gasten graag met spectaculaire openingshandelingen voor bijvoorbeeld een feestelijke opening van uw nieuwe pand, winkelcentrum of gebouwencomplex. Van evenementenvuurwerk tot een fleurige ballonnenwand. U kunt het zo gek maken als u maar wilt, wij regelen die spectaculaire opening voor u!

Geef uw evenement een speciaal tintje

Wij hebben de beste ideeën voor een feestelijke opening van uw pand of zaak. Wilt u graag een feestelijke vuurwerk opening van uw pand of zaak?  Bij Brandersstad heeft u te maken met professionals die ervaring hebben in het ontwikkelen van verschillende vormen van een spectaculaire openingsact of openingshandeling, van binnen- tot buiten vuurwerk en vele andere special effects. Verbaas uw publiek met de opening met behulp van onze originele producten en eventueel bijpassende muziek en lasershows. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan gaan wij direct voor u aan de slag.

De eerste paal slaan

De eerste paal slaan van een nieuw pand of een woningbouwproject is een feestelijke gebeurtenis. Met behulp van Brandersstad Vuurwerk Schiedam maakt u deze feestelijke opening nog spectaculairder. Nadat bijvoorbeeld de wethouder of burgemeester de eerste paal heeft geslagen, loopt hij naar de zuil met de rode knop. Na een druk op deze knop start een spectaculaire vuurwerkshow. Deze show kunnen wij naar uw wens invullen met special effects zoals harde knallen, confetti snippers en streamers, fonteinen, vlammen of vuurwerk effecten die de lucht in schieten. De gasten zullen deze leuke show niet snel vergeten!

Er zijn vele mogelijkheden om van het slaan van de eerste paal een onvergetelijke feestelijke opening te maken. Naast het slaan van de 1e paal kunt u bij ons ook een bedrukt valdoek huren die wij op een bouwbord of met helium ballonslingers onthullen. Ook is het mogelijk om dat wij voor een speciale ballonwand zorgen om uw feestelijke opening sfeervol en onvergetelijk te maken. Voor vragen kunt u gerust contact opnemen met één van onze professionals voor een persoonlijk advies.

Contact

Voor meer informatie over onze vuurwerkshows en de verschillende mogelijkheden bij een feestelijken opening of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Telefonisch contact is mogelijk via telefoonnummer: +31 (0)10 4734535 of u kunt mailen naar info@brandersstad.com. Wij zijn gevestigd aan de Lange Kerkstraat 70, 3111 NR in Schiedam.


“Ons binnenvuurwerk geeft uw evenement een speciaal tintje.”
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: ESENS DESIGN