+31 (0)10 4734535

Feestelijke opening

Brandersstad Vuurwerk verrast u en uw gasten graag met spectaculaire openingshandelingen voor bijvoorbeeld een feestelijke opening van uw nieuwe pand, winkelcentrum of gebouwencomplex. Van evenementenvuurwerk tot een fleurige ballonnenwand: wij regelen die spectaculaire opening voor u!

Wij hebben de beste ideeën voor een feestelijke opening van uw pand of zaak. Wilt u graag een feestelijke en ook ludieke opening van uw pand of zaak? Dan bent u bij Brandersstad Vuurwerk aan het juiste adres. Wij hebben ervaring in het ontwikkelen van verschillende vormen van een spectaculaire openingsact of openingshandeling, van binnen- tot buitenvuurwerk en vele andere special effects.

Verbaas uw publiek met de opening met behulp van onze originele producten en eventueel bijpassende muziek en lasershows. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Neem gerust contact met ons op via het formulier voor een persoonlijk advies.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een persoonlijk advies kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.


“Ons binnenvuurwerk geeft uw evenement een speciaal tintje.”
© 2018 Brandersstad. Colofon | Algemene Voorwaarden | Vergunningen | Ontwerp & Realisatie: essns